MENU

Bedrijfsfeest

Een feestje is de perfecte manier om je gewaardeerde collega te bedanken, te vieren dat je een killer omzet hebt gehaald of omdat het bedrijf zoveel jaar bestaat. En waar kun je in de regio van Lanaken een goed feest vieren? Juist, bij El Tigra!

 

Onze medewerkers zorgen ervoor dat het jouw medewerkers aan niks ontbreekt om een geweldige avond te hebben. De basis elementen zijn natuurlijk goede muziek, lekkere hapjes en drankjes en een gezellige sfeer. Maar om de avond naar een hoger niveau te tillen kunnen we ook zorgen voor gastheren en –dames een pizzabooth, danser(s)esses en ander soort van entertainment. Gegarandeerd dat er de werkweek na het feest genoeg te bespreken is bij het koffiezetapparaat!

Reserveer direct

Reserveren?

Bekijk opties
  • Inbegrepen
  • Open bar inclusief barpersoneel gedurende 5 uren - bijvoorbeeld 21.00 tot 2.00
  • Gebruik geluid - en lichtinstallatie
  • Poetskosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voor grote groepen is het mogelijk om met een consumptiebonnen-systeem te werken. Per ingeleverde consumptiebon wordt 3€ in rekening gebracht. El Tigra verzorgd de bonnen maar draagt geen zorg voor de distributie en/of verkoop voor de gasten. Dit betekent dus dat de organiserende partij zelf dient te zorgen dat iedere gast voorafgaand aan het feest beschikt over de El Tigra consumptiebonnen. Het is voor gasten niet mogelijk om aan de bar of op een andere locatie van El Tigra tijdens het feest extra bonnen te kopen.