MENU

Cocktailavond

Wie houdt er nou niet van cocktails? Dat dachten wij bij El Tigra dus ook! Wij organiseren voor jou en je vrienden, collega’s, en kennissen graag een cocktailavond. Laat je verrassen door een van de vele specialiteiten van ons barpersoneel. Shaken or stirred?

Reserveer direct

Reserveren?

Bekijk opties
    - open bar is inclusief personeel. Wij werken met een formule waarbij gasten bier, fris, wijnen, prosecco en sterke dranken kunnen drinken. Prijzen vanaf 100 personen €37,50 per persoon, exclusief BTW. - inclusief voldoende bitterballen , chips en nootjes Wij zijn alleen verantwoordelijk voor de boekingen die klanten bij ons maken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voor grote groepen is het mogelijk om met een consumptiebonnen-systeem te werken. Per ingeleverde consumptiebon wordt 3€ in rekening gebracht. El Tigra verzorgd de bonnen maar draagt geen zorg voor de distributie en/of verkoop voor de gasten. Dit betekent dus dat de organiserende partij zelf dient te zorgen dat iedere gast voorafgaand aan het feest beschikt over de El Tigra consumptiebonnen. Het is voor gasten niet mogelijk om aan de bar of op een andere locatie van El Tigra tijdens het feest extra bonnen te kopen.