MENU

(verjaardags)feest

Een jaartje ouder worden, een jubileum of gewoon omdat het vrijdag is; er is altijd wel een reden om een feestje te vieren! En feestjes vieren daar zijn we bij El Tigra goed in. We hebben er zelfs onze business van gemaakt! Feesten bij El Tigra gaat daarom net even anders dan het verjaardagspartijtje bij de buren thuis. Tenzij ze daar ook een dansvloer hebben waar zelfs de meest stijve hark zijn dansmoves op wil laten zien. In dat geval hebben we niets gezegd natuurlijk.

 

El Tigra heeft dus een goede dansvloer. Maar wat maakt onze locatie nog meer de plek om mijn feestje onvergetelijk te maken vraag je je wellicht af? Wat dacht je van een luxe interieur dat is ingericht door een interieurstylist, een fantastische geluidsinstallatie, lekkere drankjes en de beste muziek. En als dat niet genoeg is kunnen we ook zorgen voor danseressen, een champagnebar en zelfs een pizzabooth. Nog niet overtuigd? Kom dan vooral eens langs om de sfeer te proeven en ga samen met ons de uitdaging aan om alle ingrediënten te verzamen voor jouw droomfeest!

Reserveer direct

Reserveren?

Bekijk opties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voor grote groepen is het mogelijk om met een consumptiebonnen-systeem te werken. Per ingeleverde consumptiebon wordt 3€ in rekening gebracht. El Tigra verzorgd de bonnen maar draagt geen zorg voor de distributie en/of verkoop voor de gasten. Dit betekent dus dat de organiserende partij zelf dient te zorgen dat iedere gast voorafgaand aan het feest beschikt over de El Tigra consumptiebonnen. Het is voor gasten niet mogelijk om aan de bar of op een andere locatie van El Tigra tijdens het feest extra bonnen te kopen.