MENU

Vrijgezellenfeest

Ga jij of een van je vriend(inn)en binnenkort trouwen? Dat betekent dat er naast een bruiloft ook een vrijgezellenfeest gepland moet worden. En één ding is zeker: de dag moet worden afgesloten met een onvergetelijk feest.

 

En is jouw idee van een onvergetelijke avond dansen tot in de late uurtjes, de lekkerste cocktails en een instagram waardig decor zodat de thuisblijvers pas echt jaloers worden? Zoek dan niet verder want jij hebt dé locatie gevonden. El Tigra is namelijk de plek bij uitstek om een al geweldige dag nog beter te maken. Of je nu met de groep een van onze events bezoekt of een afspraak met ons maakt om zelf een programma op te stellen, het feestje wordt hoe dan ook legen… wait for it…. dary!

Reserveer direct

Reserveren?

Bekijk opties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voor grote groepen is het mogelijk om met een consumptiebonnen-systeem te werken. Per ingeleverde consumptiebon wordt 3€ in rekening gebracht. El Tigra verzorgd de bonnen maar draagt geen zorg voor de distributie en/of verkoop voor de gasten. Dit betekent dus dat de organiserende partij zelf dient te zorgen dat iedere gast voorafgaand aan het feest beschikt over de El Tigra consumptiebonnen. Het is voor gasten niet mogelijk om aan de bar of op een andere locatie van El Tigra tijdens het feest extra bonnen te kopen.